Kevätturnaus 2019 peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

Lisätiedot turnausvastaava: Hannu Kyntäjä, puh. 050 9192 787, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Säännöt →
Ohjelma →
Maksut →
Kentät ja pukukopit →
Ruokailu →
Ilmoittautuneet joukkueet →

SPL:n kilpailumääräykset

1) Kaikilla pelaajilla pitää olla asianmukainen pelaajavakuutus
2) Edestakainen vaihto
3) Punainen kortti aiheuttaa yhden ottelun pelikiellon

Muut turnausjärjestäjän määräykset

1) Turnauksen järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa pelitapaa ja otteluaikoja lopullisen osallistujamäärän mukaan.
2) Turnauksessa noudatetaan SPL:n sääntöjä, poiketen ottelujen peliajoissa, jotka turnauksen järjestäjä on ilmoittanut joukkueille.
3) Turnauksen järjestäjä ei myönnä yli-ikäisyyslupia, mutta hyväksyy automaattisesti pallopiirien myöntämiä lupia. Mahdolliset yli-ikäisyysluvat on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä.
4) Rangaistuspotkuissa valitaan ensin kentällä olevista pelaajista kolme. Jos tilanne kolmen laukaisijan jälkeen on edelleen tasan, jatketaan rangaistuspotkuja yksi joukkueen laukaisija kerrallaan kunnes ratkaisu tulee.
5) Vastalauseet on toimitettava heti pelin jälkeen tuomarille ja turnauskansliaan kirjallisesti. Käsittelymaksu on 35 euroa, joka palautetaan jos vastalause hyväksytään. Vastalauseet käsittelee jury.
6) Aikataulu on tiukka, joten pelit aloitetaan aina ajallaan! Otteluissa juokseva peliaika
7) Erotuomareina sarjoissa T12 ja P12 toimivat SPL:n virallisesti hyväksymät tuomarit Seinäjoen erotuomarikerhosta tai erotuomarin peruskurssin käyneet tuomarit. Nuorempien sarjoissa tuomareina toimivat koulutetut pelinohjaajat.
8) Mikäli joukkue peruu ilmoittautumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, joukkue on velvollinen maksamaan osallistumismaksunsa. Jo maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta. Samoin, jos joukkue keskeyttää turnauksen. Erillistä sakkomaksua ei ole.

Pistelaskentaan vaikuttavat SPL:n kilpailumääräykset

 1. Pisteet: voitto 3, tasapeli 1, tappio 0
 2. Alkulohkoissa sekä sarjoissa ratkaistaan sijoitus pisteiden ollessa tasan SPL:n kilpailusäännön mukaan (7§ 3.luku)
            a) kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten otteluiden:
                    i) pisteet
                    ii) maaliero
                    iii) tehdyt maalit
            b) jos kohdan a) soveltamisen jälkeen kahden tai useamman joukkueen kesken ei järjestystä voida määritellä, ratkaisee näiden joukkueiden keskinäinen ottelu(t)
            c) mikäli a) ja b) kohtien perusteella ratkaisua ei synny, ratkaisee näiden joukkueiden koko turnauksessa tai lohkossa saavuttama:
                    i) maaliero
                    ii) tehdyt maalit
            d) jos ratkaisua ei synny kohdan c) perusteella, ratkaisevat keskinäiset ottelut järjestyksen
            e) jos kohdan d) perusteella ratkaisua ei synny, ratkaisee järjestyksen arpa
  3) Sijoitusotteluissa (jos ei sarja) varsinaisen peliajan jälkeen ottelun ollessa tasatilanteessa ratkaistaan sijoitus rangaistuspotkuilla.