Ajankohtaista

Jalkapallojaoston kevätturnaus ikäluokille 2006-2011, 5.-6.5.2018

Jalkapallojaoston järjestämä perinteinen kevätturnaus pelataan jälleen 5.-6.5.2018.
Tietoa turnauksesta löydät kotisivujen turnausosiosta.

Ilmoittautuminen 15.4.2018 mennessä sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: Turnausvastaava Hannu Kyntäjä p. 050 9192 787 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KEVÄTTURNAUS 2018 KUTSU

HALUAISITKO EROTUOMARIKSI?

HALUAISITKO EROTUOMARIKSI?

Hae Vaasan piirin erotuomarin peruskurssille

Peruskurssit
Erotuomarin ura alkaa peruskurssista, joka Vaasan piirissä järjestetään keväisin erotuomarikerhoissa. Peruskurssiin kuuluvat teoreettinen opetus ja kenttäkoulutus sekä mahdollisuuksien mukaan järjestetty koeottelu, jossa kokenut erotuomari tai kouluttaja seuraa ja opastaa käytännön toiminnassa. Luento-osassa keskitytään jalkapallosääntöihin sekä liiton ja piirin ohjeisiin. Pelikentällä tapahtuvassa käytännön kenttäkoulutuksessa opetellaan sekä erotuomarin että avustavan erotuomarin käyttämät käsimerkit ja pyritään antamaan käsitys kentällä tapahtuvista todellisista tilanteista. Peruskurssin läpäistyään erotuomarille osoitetaan aluksi nuorten otteluja ja hänen kehittymistään seurataan mahdollisuuksien mukaan tarkkailulla, jolla tuetaan vahvuuksia ja kehitetään heikkouksia.

Peruskurssit Vaasan piirissä 2018. Vaasan piirissä järjestetään kaikki suomenkieliset peruskurssit 10-11.3.2018. Kursseille haettava viimeistään 28.2.2018.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/tule-erotuomariksi-hae-vaasan-piirin-erotuomarin-peruskurssille

Jalkapallojaosto sekä vastuualueet 2018

Jalkapallojaoston jäsenet sekä vastuualueet päätettiin jalkapallojaoston järjestäytymiskokouksessa 3.1.2018.

JALKAPALLOJAOSTO KAUDELLA 2018
Puheenjohtaja: TIMO ALA-RANTA
Varapuheenjohtaja: JUKKA TIKKA
Sihteeri ja kaikki pelaa vastaava: JARNO RINTAMÄKI
Rahastonhoitaja ja pallokoulu tytöt vastaava: MARIA SARANPÄÄ
Valmennusvastaava: JANI VAINIO
Vuoro- ja kenttävastaava: MIKKO KOIVULUOMA
Palkinto- ja varustevastaava: VIRPI PAKKA
Turnausvastaava: HANNU KYNTÄJÄ
Joukkueenjohtaja vastaava: MIKA KOIVUNIEMI
Tiedotus- ja pelinohjaajavastaava: VESA AUTIO
Tutor- ja taitokilpailuvastaava: ANTTO KRANS
Pallokoulu pojat vastaava: OLLI KIVIMÄKI

RAUHALLISTA JOULUA JA ONNEA VUODELLE 2018!

IK jalkapallojaosto toivottaa pelaajilleen, joukkueiden toimihenkilöille, pelaajien vanhemmille sekä kannattajille ja yhteistyökumppaneille

RAUHALLISTA JOULUA JA ONNEA VUODELLE 2018!

IMG 20171223 WA0000

Hallipuulaaki 6.1.2018

Ilmajoella järjestetään jälleen 6.1.2018 perinteikäs Hallipuulaaki Myötätuuli Areenassa!

Turnaukseen otetaan mukaan 8-10 joukkuetta (peliaika määräytyy joukkuemäärän mukaan, mutta maksimissaan turnaus kestää 8h), turnausmaksu on 150€ (hinta on korkea mutta toisin kuin syksyn puulaakissa, tuomareiden lisäksi nyt maksua lisää myös hallivuokra!), joka pitää olla maksettuna 27.12.2017 mennessä. Turnauksessa pelataan 7v7 seka sarjana miehet ja naiset. Kentällä saa olla samaan aikaan vain 3 lisenssin vuodelle 2017 maksanutta pelaajaa. Lisenssipelaajien määrä joukkueissa ei muuten ole rajoitettu.

Turnauksessa sovelletaan Palloliiton sääntöjä lukuunottamatta sitä että ottelun voittaja ratkaistaan, mikäli tilanne on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, rangaistuspotkukilpailulla: ensin 3v3 ja mikäli ratkaisua ei synny, pari kerrallaan.

Tilinumero ilmoitetaan vastausviestissä kun joukkue ilmoitetaan. Viitetietoihin laitatte joukkueen nimen. Ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ilmoittautuessa nimetkää joukkueen yhteyshenkilö jolle otteluohjelma lähetetään ennen turnauspäivää. Tiedustelut numerosta 0407747658.