Hallipuulaaki 6.1.2018

Ilmajoella järjestetään jälleen 6.1.2018 perinteikäs Hallipuulaaki Myötätuuli Areenassa!

Turnaukseen otetaan mukaan 8-10 joukkuetta (peliaika määräytyy joukkuemäärän mukaan, mutta maksimissaan turnaus kestää 8h), turnausmaksu on 150€ (hinta on korkea mutta toisin kuin syksyn puulaakissa, tuomareiden lisäksi nyt maksua lisää myös hallivuokra!), joka pitää olla maksettuna 27.12.2017 mennessä. Turnauksessa pelataan 7v7 seka sarjana miehet ja naiset. Kentällä saa olla samaan aikaan vain 3 lisenssin vuodelle 2017 maksanutta pelaajaa. Lisenssipelaajien määrä joukkueissa ei muuten ole rajoitettu.

Turnauksessa sovelletaan Palloliiton sääntöjä lukuunottamatta sitä että ottelun voittaja ratkaistaan, mikäli tilanne on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, rangaistuspotkukilpailulla: ensin 3v3 ja mikäli ratkaisua ei synny, pari kerrallaan.

Tilinumero ilmoitetaan vastausviestissä kun joukkue ilmoitetaan. Viitetietoihin laitatte joukkueen nimen. Ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ilmoittautuessa nimetkää joukkueen yhteyshenkilö jolle otteluohjelma lähetetään ennen turnauspäivää. Tiedustelut numerosta 0407747658.