Ajankohtaista

Kesän 2021 yleisurheilutoiminta

Ilmajoen Kisailijat järjestää kesäkaudella 2021 (7.6.-30.7.) seuraavaa toimintaa:

 

*** Ti klo 18-19 temppukerho 4-6 -vuotiaille Honkalanmäen kentällä (Koskenkorva)

Liikettä, leikkejä ja kisailua. Vetäjinä Laura-Kaisa Aitaneva, Susanna Kivioja ja Emilia Latva-Koivisto.

*** Ti klo 18-19.15 yleisurheilukoulu 7-11- vuotiaille Honkalanmäen kentällä

 Eri yleisurheilulajeja ja lajitekniikoita yleisurheilusta kiinnostuneille tai vähän harrastaneille. Vetäjinä Laura-Kaisa Aitaneva, Susanna Kivioja ja Emilia Latva-Koivisto.

*** Ke klo 14-15.15 yleisurheilukoulu 7-11 -vuotiaille keskustan hiekkatekonurmella (Ilmajoki-hallin takana)

 Eri yleisurheilulajeja ja lajitekniikoita yleisurheilusta kiinnostuneille tai vähän harrastaneille. Vetäjinä Veera Ketonen, Oona-Maria Köykkä ja Sanja Mäenpää.

*** Ke klo 18 heittoharkat laidunalueen hiekkakentällä

Heittolajien harjoituksia. Vetäjänä Heikki Hietaharju. 

*** To klo 18-19.30 yu-harkat yli 12-vuotiaille Honkalanmäen kentällä

Ominaisuuksien kehittämistä ja lajitekniikoita tavoitteellisesti harjoitteleville. Vetäjinä Sanni Säntti ja Eveliina Uimarihuhta.

 

Lisäksi Honkalanmäen kenttä on varattu omatoimiseen harjoitteluun su klo 15-17. Sunnuntaisin pidetään myös yhteisharkkoja, joista ilmoitetaan Instagramissa/nettisivuilla/whatsapp-ryhmissä.

 

Osallistumismaksut

 • Temppukerho 25€/kesä. Hinta sisältää yu-lisenssin ja vakuutuksen (täytä urheilijatietolomake IK:n nettisivuilta).
 • Yleisurheilukoulu 30€/kesä. Hinta sisältää yu-lisenssin ja vakuutuksen (täytä urheilijatietolomake IK:n nettisivuilta). Huom! Ei peritä talven harkkamaksun maksaneilta!
 • Yleisurheiluharkat 30€/kesä. Hinta sisältää yu-lisenssin ja 13-vuotiaiden sekä nuorempien osalta myös vakuutuksen (täytä urheilijatietolomake IK:n nettisivuilta). Huom! Ei peritä talven harkkamaksun maksaneilta!

Maksa osallistumismaksu IK yu-jaoston tilille FI36 4108 0010 8124 21. Laita viitteeksi urheilijan nimi

Lähde mukaan kivan harrastuksen pariin liikkumaan ja kehittämään taitojasi!

Talven temppukerho ja yu-harkat päättymässä

Temppukerho ja yleisurheiluharkat päättyvät huhtikuun lopussa, eli viimeiset kokoontumiskerrat ovat viikolla 17.

Kesäkaudella pidetään 4-6 -vuotiaiden temppukerhoa Honkalanmäen kentällä ja alakouluikäisten yleisurheilukoulua Honkalanmäessä sekä lisäksi Herralan ja Palonkylän kouluilla. Näistä tulossa tarkempaa tietoa nettisivuille lähiaikoina.

Toukokuussa ohjelmassa on ainakin

 • kaikille avoimet maastojuoksut Palonkylässä maanantaisin klo 18
 • heittoharkat yli 13-vuotiaille laidunalueen hiekkakentällä ke 5.5. ja 12.5. klo 18-19.30
 • hyppyharkat yli 13-vuotiaille Honkalanmäen kentällä to 6.5. ja Ilmajoki-hallin juoksusuoralla to 20.5. klo 17.30-19
 • yleisurheiluviikko 24.-30.5. (katso erillinen ilmoitus)

 

Maastojuoksuja toukokuussa

Toukokuussa Palonkylän pururadalla pidetään maastojuoksukilpailut maanantaisin klo 18. Ilmoittautuminen alkaa klo 17.30, sarjoja on 5-vuotiaista alkaen. Pururata on nyt kokonaan sulanut, joten kokoonnutaan tutulla lähtöpaikalla Riistavallintien parkkipaikan luona.

Tervetuloa mukaan!

Valtakunnallinen yleisurheiluviikko ja Kunniakierros


Valtakunnallinen yleisurheiluviikko 24.-30.5.2021

Vietämme toukokun lopussa valtakunnallista yleisurheiluviikkoa ja toivotamme kaikki tervetulleiksi yleisurheilemaan:

 • ma 24.5. klo 18 maastojuoksukilpailut Palonkylässä
 • ti 25.5. klo 17.30 avoimet juoksu-, heitto- ja hyppyharkat alakouluikäisille Honkalanmäessä
 • ke 26.5. klo 17.30 Kunniakierros: varainkeruu- ja ulkoilutapahtuma Palonkylässä (tarkemmin alla)
 • to 27.5. klo 18 avoimet yleisurheilukilpailut Honkalanmäessä. Sarjat 5-15 -vuotiaille, sähköinen ilmoittautuminen 26.5. mennessä tai paikan päällä alkaen klo 17.30.

Kunniakierros on SUL:n ja sen jäsenseurojen yhteinen kampanja, jolla kerätään varoja lasten ja nuorten yleisurheilutyölle. Ilmajoella toteutamme Kunniakierroksen koko perheen yhteisenä ulkoilutapahtumana, mutta toki toivomme urheilijoiltamme ja muilta ilmajokisilta myös laajaa osallistumista kampanjaan. Kunniakierrokseen osallistujat voivat tulostaa itselleen keräyslistan tästä ja kerätä itselleen tukijoita, jotka osallistuvat keräykseen joko kertamaksulla tai kierrosmaksulla. Samalta nettisivulta löytyy myös tarkempaa tietoa Kunniakierroksesta. Kokoonnumme Palonkylässä ensin Hiihtomaan laavulla (sähkölinjan vieressä), ja siirrymme siitä sitten kiertämään 700m mittaista kierrosta. Kunniakierros kestää yhden tunnin, ja sen jälkeen on mahdollisuus paistaa makkaraa laavulla. IK tarjoaa makkaran kaikille Kunniakierrokseen osallistujille, muut ulkoilijat voivat ostaa makkaroita 1€/kpl.

Seuracupin finaalissa Lempäälässä

Kisailijoiden yleisurheilujoukkue matkasi yhteiskyydillä Lempäälän Kisan Yleisurheilun järjestämiin seuracupin finaaleihin. Paikka näihin kisoihin saavutettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti yhden Alavudella käydyn  karsintakisan kautta.  Ilmajoen joukkue oli yhteispisteissä 11. Kisan vei nimiinsä järjestävä seura. B-sarjan kisassa oli mukana 16 seuraa ympäri Suomen. Tässä sarjassa kilpailivat 10 001-35 000 asukkaan paikkakunnalla toimivat seurat. Finaalikisassa jokaisen urheilijan keräämä pistesaalis on tärkeä. Kovan kannustuksen ja iloisen tunnelman siivittämänä muutama urheilija pääsi haastamaan omaa ikäluokkaa vanhempia urheilijoita. Aivan kaikissa lajeissa ei ollut Kisailijoiden edustajaa. Koronan vuoksi Suomi-Ruotsi ottelua ei päästy tällä kertaa seuraamaan.

Kisailijoiden joukkueessa urheilivat (suluissa sijoitus): Olivia Laasanen (1.), Oona-Maria Köykkä (9.), Petteri Aitaneva (5.), Neea Mäkelä (5.), Camilla Viitamäki (9.), Lassi Tuomista (4.), Laura-Kaisa Aitaneva (4.), Iida Vainonpää (11.), Juho Saari (9.), Veera Ketonen (3.), Matias Latva-Koivisto (9.), Emilia Latva-Koivisto (3.), Taimi Koskenkorva (11.), Anu Juupaluoma (14.), Jimi Haapamäki (5.), Veikko Vaaranmaa (11.), Juulia Saari (15.), Jiina Niemelä (2.), Tuukka Koskela (15.), Noora Harju (5.), Nea Haapamäki (3.) ja Samuel Kiviharju (5.).

Alakategoriat