Ajankohtaista

Maastojuoksuja toukokuussa

Palonkylän pururadalla järjestetään kaikille avoimia maastojuoksukilpailuja maanantaisin toukokuun ajan. Ilmoittautuminen alkaa klo 18, lähdöt klo 18.30 alkaen.

Matkat ja sarjat:

5v. 300 m

7v. 600 m

9v. 1 km

11v. ja vanhemmat 1,6 km

Kaikki innolla mukaan juoksemaan!

Järjestyksenvalvojakurssi ja Musiikkijuhlien työvuorot

Ilmajoen Kisailijat hoitaa Ilmajoen Musiikkijuhlien järjestyksenvalvonnan. Yleisurheilujaoston työvuorot Musiikkijuhlilla ovat 7., 11., 17. ja 18. kesäkuuta. Jokaisessa vuorossa tulee olla vähintään 4 järjestyksenvalvojakortin omaavaa henkilöä, sekä lisäksi useita muita henkilöitä niin pysäköinninohjauksessa kuin järjestyksenvalvonnassakin. Näistä kökistä saatavat varat ovat merkittävä osa IK:n yleisurheilutoiminnan rahoitusta, ja toivomme, että yleisurheilijoiden huoltajat lähtisivät mukaan kökkään. 

Etelä-Pohjanmaan Opistolla järjestetään keväällä (22.3.-12.4., 10 kokoontumiskertaa) järjestyksenvalvojan peruskurssi. Kisailijat maksaa kurssimaksun, jos kurssilainen sitoutuu toimimaan järjestyksenvalvojana IK:n kökkävuoroissa Musiikkijuhlilla. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kurssille tai tulemaan mukaan Musiikkijuhlien kökkään, ota yhteyttä Heikki Hietaharjuun (040-5009096).

Infoa lisenssistä yleisurheilijoiden huoltajille

Lisenssikauden vaihduttua käytäntöihin on tullut hiukan muutoksia. 

Harjoitusmaksu maksetaan normaalisti. Täältä löytyvät tilinnumero, harjoitusmaksut sekä muut käytännön asiat. 

Uutta on se, että jokaisella urheilijalla pitää nyt olla Suomisportin id-tunnus. Alaikäisen lapsen vanhempi rekisteröityy Suomisportiin osoitteessa https://info.suomisport.fi/ ja lisää lapsen tietoihinsa. Täysi-ikäinen urheilija rekisteröityy itse. Monella saattaa ollakin Suomisport jo käytössä, sieltä huollettavan nimeä klikkaamalla löydätte hänen id-tunnuksensa.

Id-tunnus ilmoitetaan seuralla yhteystietolomakkeella, joka pitää täyttää jokaisesta urheilijasta. Lomake löytyy täältä. Mikäli olet jo ehtinyt täyttää lomakkeen, voit ilmoittaa id-tunnuksen sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Huom! Yleisurheilun lisenssikausi vaihtuu

Yleisurheilun lisenssikausi vaihtuu 1.10.2021, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden 2021 lisenssit eivät enää ole voimassa hallikauden kilpailuissa. Niille, jotka maksavat harkkamaksun 2021-2022, seura hankkii uuden lisenssin. Huolehdi siis, että harkkamaksusi on maksettu, että lisenssit ehditään hankkia ajoissa! 

Seuravaatteita saatavilla

Seuravaatteita on tullut lisää varastoon

Tässä linkki josta näet varaston vaatetilanteen:

Seuravaatteet

Halutessasi seuravaatteita, ota yhteys Jennyyn p. 050  3691 834

 

Alakategoriat