Ajankohtaista

Yleisurheilukauden päätös

Tervetuloa yleisurheilukauden päätökseen Hiihtomaan laavulle sunnuntaina 9.10. klo 15! Laavu löytyy Palonkylän kuntoradan varresta sähkölinjan läheltä. Ohjelmassa on ulkoilua ja makkaranpaistoa sekä urheilijoiden palkitsemista. Tuolloin palkitaan seuraavat, Ilmajoen Kisailijoita Seuracupissa, pm-, am- tai SM-kilpailuissa edustaneet urheilijat: 

Temppukerho alkaa 12.9.

Temppukerho 4 - 6 -vuotiaille alkaa maanantaina 12.9. Kerho kokoontuu Herralan koulun salissa klo 17.00-17.45. Sisäänkäynti kentän puoleisesta päätyovesta. Kerhossa harjoitellaan heittämistä, hyppäämistä ja juoksemista leikkien lomassa. Samalla opitaan toimimaan ryhmässä ja noudattamaan annettuja ohjeita.

Ohjaajina toimivat Veera Ketonen, Susanna Kivioja ja Oona-Maria Köykkä.

Ilmoittautuminen kerhoon tästä linkistä. Ilmoittautumisen yhteydessä kysyttävät tiedot tarvitaan lisenssin/vakuutuksen hankkimista varten. 

Osallistumismaksu on 60€ (30€ syyskausi ja 30€ kevätkausi), se sisältää lisenssimaksun ja maksetaan tilille IK / yu FI36 4108 0010 8120 21. Laita viitteeksi urheilijan nimi. 

Ennakkotietoa tulevan talvikauden yu-harkoista

Tulevan talvikauden salivuorot ovat juuri olleet haettavana, eikä siis ole vielä täyttä varmuutta mitkä ajat yu-jaosto saa käyttöönsä. Tässä vähän ennakkoa millaisia aikoja on haettu, jos mietitte lasten harrastuskuvioita. 

***

ma klo 17-20  Ilmajoki-hallin juoksusuora: juoksuharkat

ma klo 17-17.45 Herralan koulun sali: temppukerho

ti klo 18-20 Koskenkorvan urheilutalo: heittoharkat

ke klo 18-20 juoksusuora

to klo 17.30-19 juoksusuora: hyppyharkat

***

Temppukerho alkaa näillä näkymin syyskuun alussa, yleisurheiluharkat koulujen syysloman jälkeen. 

Infoa lisenssistä yleisurheilijoiden huoltajille

Lisenssikauden vaihduttua käytäntöihin on tullut hiukan muutoksia. 

Harjoitusmaksu maksetaan normaalisti. Täältä löytyvät tilinnumero, harjoitusmaksut sekä muut käytännön asiat. 

Uutta on se, että jokaisella urheilijalla pitää nyt olla Suomisportin id-tunnus. Alaikäisen lapsen vanhempi rekisteröityy Suomisportiin osoitteessa https://info.suomisport.fi/ ja lisää lapsen tietoihinsa. Täysi-ikäinen urheilija rekisteröityy itse. Monella saattaa ollakin Suomisport jo käytössä, sieltä huollettavan nimeä klikkaamalla löydätte hänen id-tunnuksensa.

Id-tunnus ilmoitetaan seuralla yhteystietolomakkeella, joka pitää täyttää jokaisesta urheilijasta. Lomake löytyy täältä. Mikäli olet jo ehtinyt täyttää lomakkeen, voit ilmoittaa id-tunnuksen sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Seuravaatteita saatavilla

Seuravaatteita on tullut lisää varastoon

Tässä linkki josta näet varaston vaatetilanteen:

Seuravaatteet

Halutessasi seuravaatteita, ota yhteys Jennyyn p. 050  3691 834

 

Alakategoriat