Ajankohtaista

Kunnan palkitsemistilaisuus 2.1.2020

Ilmajoen kunta järjestää urheilijoiden palkitsemistilaisuuden Ilmajokihallilla to 2.1.2020. Tilaisuus alkaa kahvituksella klo 17.30, juhla alkaa klo 18.

Tilaisuudessa palkitaan seuraavat MM-, EM-, SM-, am- ja pm-tasolla menestyneet yleisurheilijat:

Aitaneva Laura-Kaisa

Aitaneva Petteri

Bohjanen Veera

Haapamäki Jimi

Haapamäki Nea

Harju Noora

Heikkilä Kimi

Iso-Tuisku Anton

Kankaanpää Katariina

Kankaanpää Rami

Kankaanpää Riku

Katajamäki Noel

Ketonen Veera

Kiviharju Samuel

Kivioja Susanna

Koskenkorva Taimi

Köykkä Oona-Maria

Köykkä Veikko

Laasanen Olivia

Latva-Koivisto Emilia

Latva-Koivisto Matias

Lounela Henrik

Lounela Iida

Mäenpää Sanja

Mäkelä Matti

Niemelä Jiina

Närvä Hannes

Saari Juulia

Salovaara Markus

Saukko Luminia

Syväniemi Aaro

Säntti Sanni

Tuomisto Lassi

Valkama Petra

Viitamäki Camilla

Yhteistreenipäivä su 29.12.

Syksyllä aloitetut yhteistreenipäivät saavat jatkoa Kuortaneella su 29.12. Vetovastuussa SSU, ilmoittautuminen ja lisätietoa tästä linkistä. Ilmoittautuminen 23.12. mennessä.

Yleisurheilujaosto maksaa oman seuran urheilijoiden kouluttaja- ja hallimaksut sekä ruuan. Myös kimppakyytien kuskeille maksetaan ruoka. Laita siis ilmoittautumisen jälkeen Ekmanin Jennylle (050-3691834) tieto siitä, kuka urheilija on tulossa, niin hän tietää maksaa kouluttajamaksut. Sovitaan kimppakyytejä lähempänä, kun tiedetään paljonko väkeä on lähdössä.

YU-harkkojen joulutauko

Yleisurheilijoiden maanantain juoksuharkat ja torstain hyppyharkat ovat jo jääneet joulutauolle. Viimeiset heittoharkat on ti 17.12. ja kestävyysjuoksutreenit pe 20.12.

Harkkakausi käynnistyy uudelleen loppiaisen jälkeen 7.1.2020.

Kisailijoille voitto Eliittifinaalissa

Sunnuntaina 24.11. pidettiin Kuortaneella Eliittifinaali, johon osallistui Etelä-Pohjanmaan piirin 12 parasta yleisurheiluseuraa. Kilpailuun osallistuivat 9-15 -vuotiaat urheilijat. Ilmajoen Kisailijat voitti seurojen välisen taiston 237 pisteellä. Toiseksi sijoittunut Seinäjoen Seudun Urheilijat kokosi 216 pistettä ja Alavuden Urheilijat tuli kolmanneksi 177 pisteellä. 

Kisailijat saavutti Eliittifinaalin voittonsa hyvällä joukkueellaan, jossa monet ylsivät uusiin ennätyksiinsä. Moni kilpailija tarttui myös itselle vieraampaan lajiin tai kilpaili ikäistään vanhempien sarjassa, ja näin saatiin upea pistemäärä kerättyä. 

Yleisurheilulisenssit vanhenevat

Yleisurheilulisenssit ovat nyt ensimmäistä kautta voimassa lokakuun alusta syyskuun loppuun. Jos siis olet osallistumassa kilpailuihin loka-joulukuussa, tarvitset ennen sitä uuden lisenssin (joka on voimassa 30.9.2020 asti). Ota siinä tapauksessa mahdollisimman pian yhteyttä Jari Laasaseen (040 5185151) uuden lisenssin hankkimiseksi.

2007 tai myöhemmin syntyneiden urheilijoiden lisenssi sisältää vakuutuksen, mutta sitä vanhempien lisenssissä vakuutusta ei ole. Mikäli 2006 tai aiemmin syntynyt urheilija haluaa itselleen Sporttiturva-vakuutuksen, tulisi se hankkia lisenssin kanssa samaan aikaan. Sporttiturvan hinta on 20€ (2003-2006 syntyneet), 29€ (2001-2002 syntyneet) tai 120€ (2000 ja aiemmin syntyneet). Muistathan mainita Jarille, jos ostat vakuutuksen.

Alakategoriat