Menestystä sisuviesteistä

Seinäjoella käydyistä sisuviestikisoista Kisailijoiden urheilijoilla oli tuomisina seitsemän mitalia. 13-vuotiaiden sarja oli erityisen vahvassa iskussa. Tämä ikäluokka saavutti tytöissä kolme  ja pojissa kaksi mitalia.

Kovin tulos saatiin 13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa 4x100m viestissä, jossa alkuerissä juostu uusi Ilmajoen ennätys kirjattiin lukemiin 52,87. Aika jäi uupumaan vain vähän piirinennätyksestä. Oona-Maria Köykkä, Sanja Mäenpää, Susanna Kivioja ja  Veera Ketonen voittivat piirinmestaruuden ennen Alajärven Ankkurien joukkuetta. T13 sarjan 4x60m aitajuoksuviestissä toiseksi tulleessa joukkueessa juoksivat Susanna Kivioja, Nea Haapamäki, Sanja Mäenpää ja Veera Ketonen. Heidän aikansa oli 45,30. Pitkässä viestissä 13-vuotiaiden tyttöjen joukkue saavutti hopeaa joukkueella Sanja Mäenpää, Nea Haapamäki, Veera Ketonen ja Jiina Niemelä. 4x600m aika oli 7.54,67.

Poikien 13-vuotiaiden 4x100m viestissä Lassi Tuomisto, Samuel Kiviharju, Jimi Haapamäki ja Matias Latva-Koivisto juoksivat itsensä toiselle sijalle ajalla 55.34. Kisa oli tiukka, sillä voittajajoukkue Alavuden urheilijat voitti kilpailun 0,12 sekunnin erolla. Saman suuruisella aikaerolla Kisailijoista jäi SSU:n joukkue. Kisapäivän viimeisenä juoksuna juostu poikien 13-vuotiaiden 4x600m toi pronssia joukkueelle Matias Latva-Koivisto, Anton Iso-Tuisku, Jimi Haapamäki ja Samuel Kiviharju. Heidän juoksuaikansa oli 7.32,87.

Kisapäivän aloitti pirteästi puolen päivän aikoihin tyttöjen ja poikien 9-vuotiaiden yhdistelmäjoukkue. Nurmikolla juostun sähäkän sukkulaviestin 8x40m päätteeksi Kisailijoiden Camilla Viitamäelle, Kimi Heikkilälle, Luminia Saukolle, Hannes Närvälle, Katariina Kankaanpäälle, Noel Katajämäelle, Taimi Koskenkorvalle ja Veikko Köykälle pujotettiin kaulaan hopeamitalit. Joukkuueen aika oli 2,59,70.

T15 sarjan 4x100m juostiin suoraan loppukilpailuna. Siinä  kisassa Laura-Kaisa Aitaneva, Veera Bohjanen, Emilia Latva-Koivisto ja Noora Harju juoksivat ajalla 53,47 itsensä kolmannelle sijalle. Tämän ikäluokan SM-viesteihin on Kisailijoilta lähdössä kaksi joukkuetta 4x100m viestiin ja yksi joukkue 4x800 metrille. Ylivieskassa käytävien kisojen ilmoittautuneissa joukkueissa on sekä 13- että 15-sarjan juoksijoita.

Pistesijan sisuviesteistä saavuttivat P11 4x600m joukkue 4.sijalla ja T9 sarjan 4x400m viestikvartetti 6.sijalla.

Kisailijoiden kesäharkkakausi on nyt päätöksessä. Yksittäisiä kilpailuja on vielä tiedossa syyskuulla. Talven harjoituskausi käynnistyy syysloman jälkeen. Ilmajoki-hallilla pidetään hyppy- ja juoksuharjoituket kun taas heittotreenit Koskenkorvan urheilutalolla. Tarkemmat harkka-ajat päivitetään nettisivuille vuorojen varmistuttua.