Tervetuloa yleisurheiluharjoituksiin ja Ilmajoen Kisailijoiden toimintaan!

Olemme keränneet tälle sivulle lyhyen tietopaketin Kisailijoiden yleisurheilutoiminnasta, sekä yleisesti tietoa kilpailuihin ym. liittyen.

Tiedotus / Nettisivut

Ilmajoen Kisailijoiden yleisurheilijoilla on nettisivut, joilta löydät harjoitusajat ja –paikat, sekä ajankohtaisia ilmoitusasioita. Kannattaa seurata sivuja säännöllisesti. http://www.ilmajoenkisailijat.fi/yleisurheilu

Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksu 110€ perheen ensimmäisestä ja 100€ muista lapsista.

  • Maksu sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset, yu-lisenssin, pääseuran jäsenmaksun sekä useita kilpailumaksuja.
  • Harjoitusmaksun maksaneen Ei tarvitse maksaa kausimaksua, se sisältyy harjoitusmaksuun.

Kausimaksu 50€, jos urheilija ei käy seuran järjestämissä harjoituksissa.

  • Kausimaksu sisältää lisenssin, useita kilpailumaksuja ja pääseuran jäsenmaksun.

Temppukerho 60€ (syksy 30€ ja kevät 30€).

  • sisältää lisenssin

Kesän harjoitusmaksu 45€.

  • Maksu sisältää osallistumisoikeuden kaikkiin kesän yu-harjoituksiin, lisenssin, pääseuran jäsenmaksun ja useita kilpailumaksuja.

 

Maksut maksetaan yleisurheilujaoston tilille IK/YU FI36 4108 0010 8124 21.

  • Muista laittaa viitteeksi urheilijan nimi.

Huom! Täytäthän myös yleisurheilun nettisivuilta löytyvän urheilijatietolomakkeen, että seurassa on ajan tasalla olevat yhteystiedot urheilijoille. Syntymäajan tarvitsemme voidaksemme hankkia urheilijalle yleisurheilulisenssin. 

Kilpailut

Nettisivulta www.kilpailukalenteri.fi  löydät tietoa eri yleisurheilukilpailuista, ja myös ilmoittautuminen tapahtuu kyseisen sivun kautta. Urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi, että hän voi osallistua kilpailuihin. (Seurakisoihin, esim. Koskenkorvan Urheilijoiden kesämaanantaisin järjestämiin sarjakilpailuihin Honkalanmäellä, voi osallistua myös ilman lisenssiä.)

Tulokset

Yu-kilpailujen tulokset löytyvät sivulta www.tilastopaja.fi   Lähialueen kilpailujen tuloksia löytyy myös Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu ry:n sivuilta www.epury.fi

Sisukilpailut

Kesän aikana järjestetään sarjoissa 9-15 eri lajeissa sisukilpailuja, jotka ovat samalla Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailuja. Keväällä järjestetään sisumaantiejuoksut ja sisumaastojuoksut, ja kesän aikana mm. sisuottelut, sisuviestit ja sisuhuipentuma, jossa voi osallistua yksittäisten yleisurheilulajien piirinmestaruuskilpailuun. Kilpailujen järjestäjät vaihtelevat vuosittain, ja niitä pidetään eri puolilla Etelä-Pohjanmaata. Sisukisoihin Ilmajoen Kisailijat maksaa jäsentensä osallistumismaksun.

Vaatteet

Halutessasi voit tilata Kisailijoiden kilpailu/harjoitteluvaatteita. Saatavilla on mm. t-paita, toppi, juoksuhousut ja takki. Vaatetilauksia hoitaa Jenny Haapamäki (050 3691834).