Yhdyshenkilö
Heikki Hietaharju
040 5009096 

 

ILMAJOEN KISAILIJOIDEN TALVIHARJOITUKSET 2020-2021

 

Temppukerho on jo alkanut, mutta mukaan mahtuu lisää uusia temppuilijoita.

Harjoituskausi alkaa viikolla 43, koulun syysloman jälkeen. Heittoharkat käynnistyvät vähän myöhemmin, 10.11.

HUOM! Mikäli harkkoja joudutaan perumaan koronatilanteen vuoksi, ilmoitamme siitä nettisivuilla. 

 

Maanantai

Yleisurheilukoulu Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 17.00-18.00 alakouluikäisille. Opitaan ja vahvistetaan juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen perustaitoja. Samalla kehitetään perusominaisuuksia, kuten nopeutta, voimaa, kestävyyttä, vartalon hallintaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta.

Ohjaajina Laura Talvitie ja Seppo Kuismanen.

 

Pika- ja aitajuoksuharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 18.00-19.30 valmennusryhmälle (2008 syntyneet ja vanhemmat), jolla on tavoitteellista harjoittelua. Aloitamme ulkona, joten pukeudu lämpimästi.

Ohjaajina Tiina Ketonen ja Seppo Kuismanen.

 

Tiistai

Heittoharjoitukset Koskenkorvan urheilutalolla klo 18.30-20.30. Alkaa 10.11.

Ohjaajina Jari Laasanen ja Heikki Hietaharju.

 

Keskiviikko

Hyppyharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 18.00-19.00 alakouluikäisille. Opitaan pituus- ja korkeushypyn alkeita. Samalla kehittyvät monenlaiset liikkuvuus- ja motoriset valmiudet.

Ohjaajana Laura-Kaisa Aitaneva.

 

Torstai

Temppukerho Ilmajoki-hallin peilisalissa 4-6 -vuotiaille klo 18.00-19.00. Täällä harjoitellaan heittämistä, hyppäämistä ja juoksemista leikkien lomassa. Samalla opitaan toimimaan ryhmässä ja noudattamaan annettuja ohjeita. Temppukerho alkaa 17.9.

Ohjaajina Emilia ja Annika Latva-Koivisto. 

 

Hyppyharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 17.30-19.00 valmennusryhmälle (2008 syntyneet ja vanhemmat), jolla tavoitteellista harjoittelua. Aloitamme ulkona, joten pukeudu lämpimästi.

Ohjaajana Jutta Väkeväinen. 

 

*   *   *   *   *  

 Jokainen on tervetullut mukaan hyvän meiningin yleisurheilun pariin. Niin kilpaurheilua harrastava kuin ilman numerolappua itseään haastava urheilija.

*   *   *   *   * 

HARJOITUSTEN SISÄLTÖ

Nuorempien ja vanhempien yu-harjoitukset aloitetaan alkulämmittelyllä ja venyttelyillä. Harjoituksen tärkein osuus eli lajiharjoitus sisältää osaharjoituksia heitoista, juoksuista ja hypyistä. Harjoituskerroilla keskitytään tietyn tekniikan hiomiseen. Harjoitukset päätetään loppuverryttelyyn ja venyttelyihin.

Harjoituksia ohjaavat koulutetut ohjaajat. Suurin osa ohjaajista omaa oman yleisurheilutaustan.

 

HARJOITUSMAKSUT

Harjoitusmaksu on 100€ perheen ensimmäisestä ja 90€ muista lapsista.

Temppukerho 50€ (25€ syyskausi ja 25€ kevätkausi). Sisältää lisenssimaksun. 

Kausimaksu 50€, jos urheilija ei käy harjoituksissa.Kausimaksu sisältää lisenssin, useita kilpailumaksuja, pääseuran jäsenmaksun.Harjoitusmaksun maksaneen EI tarvitse maksaa kausimaksua, se sisältyy harjoitusmaksuun.

Maksut maksetaan yleisurheilujaoston tilille IK/YU FI36 4108 0010 8124 21.VIITTEEKSI URHEILIJAN NIMI.

 

OSALLISTUJATIETOLOMAKE HARJOITUKSIIN OSALLISTUVISTA

Jokaisen harjoituksiin osallistuvan osalta tulee täyttää urheilijatietolomake. Täytä lomake tämän linkin takaa: https://goo.gl/forms/Pet6pZIiUSYO0t083