Yhdyshenkilö
Heikki Hietaharju
040 5009096 

 

ILMAJOEN KISAILIJOIDEN TALVIHARJOITUKSET 2022-2023

 

Temppukerho alkaa maanantaina 12. syyskuuta.

Yleisurheiluharjoitukset alkavat viikolla 43, koulun syysloman jälkeen. 

 

Maanantai

Temppukerho 4 - 6-vuotiaille klo 17.00-17.45 Herralan koulun salissa. Sisäänkäynti kentän puoleisesta päätyovesta. Täällä harjoitellaan heittämistä, hyppäämistä ja juoksemista leikkien lomassa. Samalla opitaan toimimaan ryhmässä ja noudattamaan annettuja ohjeita. 

Ohjaajina Veera Ketonen, Susanna Kivioja ja Oona-Maria Köykkä. 

 

Yleisurheilukoulu Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 17.00-18.00 alakouluikäisille. Opitaan ja vahvistetaan juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen perustaitoja. Samalla kehitetään perusominaisuuksia, kuten nopeutta, voimaa, kestävyyttä, vartalon hallintaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta.

Ohjaajana Annina Lehtiniemi ja Vihtori Vuorinen. 

 

Pika- ja aitajuoksuharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 18.30-20.00 valmennusryhmälle (yli 12-vuotiaat), jolla on tavoitteellista harjoittelua. 

Ohjaajana Laura Talvitie.

 

Tiistai

Heittoharjoitukset Koskenkorvan urheilutalolla klo 18-20.

Ohjaajina Eveliina Uimarihuhta, Saija Valkama ja Heikki Hietaharju.

 

Keskiviikko

Juoksusuora varattu yleisurheilijoiden omatoimiseen harjoitteluun klo 18-20. Jos tarvitset paikalle treeniapuja, ota yhteyttä Lehtiniemen Anninaan (040-5682698).

 

Torstai

Hyppyharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 17.30-19.00. Opitaan pituus- ja korkeushypyn alkeita sekä kehitetään liikkuvuus- ja motorisia valmiuksia. Kokeneemmat urheilijat harjoittelevat tavoitteellisesti lajitekniikkaa.

Ohjaajina Laura-Kaisa Aitaneva ja Emilia Latva-Koivisto.

 

Lauantai

Moukari- ja kiekkoharjoitukset Koskenkorvan urheilutalolla klo 15.00.

Ohjaajina Jari Laasanen ja Maria Saari. 

 

*   *   *   *   *  

 Jokainen on tervetullut mukaan hyvän meiningin yleisurheilun pariin. Niin kilpaurheilua harrastava kuin ilman numerolappua itseään haastava urheilija.

*   *   *   *   * 

HARJOITUSTEN SISÄLTÖ

Nuorempien ja vanhempien yu-harjoitukset aloitetaan alkulämmittelyllä ja venyttelyillä. Harjoituksen tärkein osuus eli lajiharjoitus sisältää osaharjoituksia heitoista, juoksuista ja hypyistä. Harjoituskerroilla keskitytään tietyn tekniikan hiomiseen. Harjoitukset päätetään loppuverryttelyyn ja venyttelyihin.

Harjoituksia ohjaavat koulutetut ohjaajat. Suurin osa ohjaajista omaa oman yleisurheilutaustan.

 

HARJOITUSMAKSUT

Harjoitusmaksu on 110€ perheen ensimmäisestä ja 100€ muista lapsista. Sisältää lisenssimaksun.

Temppukerho 60€ (30€ syyskausi ja 30€ kevätkausi). Sisältää lisenssimaksun. 

Kausimaksu 50€, jos urheilija ei käy harjoituksissa.Kausimaksu sisältää lisenssin, useita kilpailumaksuja, pääseuran jäsenmaksun.Harjoitusmaksun maksaneen EI tarvitse maksaa kausimaksua, se sisältyy harjoitusmaksuun.

Maksut maksetaan yleisurheilujaoston tilille IK/YU FI36 4108 0010 8124 21.VIITTEEKSI URHEILIJAN NIMI.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Toivomme, että osallistujat ilmoittautuisivat harkkoihin etukäteen, se auttaa harkkojen suunnittelussa. Ilmoittautuminen tästä linkistä. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään myös yleisurheilulisenssiä varten tarvittavat henkilötiedot.