Ajankohtaista

Yleisurheilujaoston palkittavat 2022

Kunnan palkitsemistilaisuutta ei ainakaan toistaiseksi järjestetä, joten yleisurheilujaosto palkitsee urheilijoitaan lauantaina 5.2.2022. Tilaisuus järjestetään Koskenkorvalla Honkalanmäen urheilukentän katsomossa, joten paikalle saa kokoontua max. 20 henkilöä kerrallaan. 

Tilaisuudessa palkitaan seuraavat urheilijat:

Kello 15.00

yu-malja: Rami Kankaanpää

poikamalja: Lassi Tuomisto

tyttömalja: Sanja Mäenpää

sisupoikamalja: Jatu Niemelä

sisutyttömalja: Camilla Viitamäki

nuori valmentaja: Emilia Latva-Koivisto

yleisurheiluperhe: Riia ja Jani Tuomiston perhe

SM-menestyjät: Rami Kankaanpää, Sanni Säntti, Markus Salovaara, Lassi Tuomisto, Jimi Haapamäki, Veera Ketonen ja Sanja Mäenpää

Kello 15.15 pm-mitalistit

Aro Aleksi, Haapamäki Nea, Juupaluoma Anu, Kankaanpää Katariina, Ketonen Viljo, Kiviharju Samuel, Köykkä Oona-Maria, Köykkä Veikko, Köykkä Vilho, Laasanen Olivia, Latva-Koivisto Matias, Niemelä Jiina, Saari Jasmin, Saari Juulia, Tapio Leo, Tuomisto Henni, Vainionpää Iida

Koronatilanteen vaikutus yleisurheilutoimintaan

Yleisurheilujaosto noudattaa toiminnassaan kulloinkin voimassa olevia koronarajoituksia. Tällä hetkellä alle 18-vuotiaiden harrastustoimintaa ei ole rajoitettu, joten yu-harjoitukset ja temppukerho toimivat normaalisti. Mikäli rajoitukset tiukentuvat tai tilanne muuten muuttuu, tiedotamme asiasta nettisivuilla ja muissa viestintäkanavissamme. 

Yleisurheiluharkkojen joulutauko

Yleisurheiluharkat ja temppukerho lomailevat koulujen joululoman ajan. Viimeiset kokoontumiset tänä vuonna ovat 20. ja 21.12. Sen jälkeen treenataan ja temppuillaan seuraavan kerran yhdessä 10.1.2022.

Hyvää joulun aikaa ja urheilun täyteistä alkavaa vuotta 2022!

Infoa lisenssistä yleisurheilijoiden huoltajille

Lisenssikauden vaihduttua käytäntöihin on tullut hiukan muutoksia. 

Harjoitusmaksu maksetaan normaalisti. Täältä löytyvät tilinnumero, harjoitusmaksut sekä muut käytännön asiat. 

Uutta on se, että jokaisella urheilijalla pitää nyt olla Suomisportin id-tunnus. Alaikäisen lapsen vanhempi rekisteröityy Suomisportiin osoitteessa https://info.suomisport.fi/ ja lisää lapsen tietoihinsa. Täysi-ikäinen urheilija rekisteröityy itse. Monella saattaa ollakin Suomisport jo käytössä, sieltä huollettavan nimeä klikkaamalla löydätte hänen id-tunnuksensa.

Id-tunnus ilmoitetaan seuralla yhteystietolomakkeella, joka pitää täyttää jokaisesta urheilijasta. Lomake löytyy täältä. Mikäli olet jo ehtinyt täyttää lomakkeen, voit ilmoittaa id-tunnuksen sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Huom! Yleisurheilun lisenssikausi vaihtuu

Yleisurheilun lisenssikausi vaihtuu 1.10.2021, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden 2021 lisenssit eivät enää ole voimassa hallikauden kilpailuissa. Niille, jotka maksavat harkkamaksun 2021-2022, seura hankkii uuden lisenssin. Huolehdi siis, että harkkamaksusi on maksettu, että lisenssit ehditään hankkia ajoissa! 

Alakategoriat